Aandoeningen

Podotherapeutische klachten en aandoeningen, die ontstaan in uw voet, knie, rug of heup, kunnen vele verschillende oorzaken hebben. Het eerste wat onze podotherapeut dan ook doet, voordat er behandeld wordt, is het lokaliseren van de oorzaak met behulp van innovatief ganganalyseapparatuur, drukmeetplaten en echografie. Dit is één van de belangrijkste stappen in de behandeling. In veel gevallen is een afwijkend looppatroon de oorzaak van de klachten. Dit beïnvloedt namelijk het normale functioneren van de voet, waardoor knieën, heupen en rug overbelast raken. Een voet bestaat uit 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren. Kortom, een gecompliceerd geheel waar veel problemen kunnen ontstaan. Het is daarom van groot belang dat deze, maar ook uw knieën, heupen en rug, professioneel worden behandeld door een erkend podotherapeut.

Om u te informeren welke aandoeningen podotherapeuten regelmatig in de praktijk tegen komen en wat de podotherapeut kan doen, kunt u op onderstaand overzicht uw klacht opzoeken en meer informatie krijgen.

Last?

Heeft u last van één van deze aandoeningen neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 13:00 te bereiken op: 0118-626708