Aandoeningen

Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten aandoeningen. Dit uiteenlopen van nagelproblematiek tot het maken van podotherapeutische zolen. U kunt bij onze praktijk terecht voor voet-, knie-, heup- en lage rugklachten.

In onze praktijk hebben wij alle specialisaties in huis om u zo goed mogelijk zorg te kunnen verlenen passend bij uw klachten. De podotherapeut heeft als doel uw klachten te kunnen voorkomen of de pijnklachten voor u te verminderen.

U hoeft niet alleen naar de podotherapeut toe te gaan op het moment dat u klachten heeft. U kunt ook preventief een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut laten doen, bijvoorbeeld wanneer u wilt gaan sporten of traint voor een marathon.

Wilt u meer informatie?  Neem gerust contact op ment onze praktijk, zodat wij u kunnen informeren. De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. E-mailen kan natuurlijk ook naar info@podotherapiedeboer.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.