Voeten Health Check, de ``APK`` voor uw voeten

De Voeten Health Check is de “APK keuring” voor uw benen en voeten. Voor mensen vanaf 60 jaar worden bij de voeten health check jaarlijks het looppatroon en de gezondheid van voeten in kaart gebracht met een onderzoek. Podotherapie de Boer biedt hiermee een uniek onderzoek aan in Nederland met het doel “Podotherapie de Boer brengt u verder.” Met dit uniek ontwikkelde programma willen wij u verder brengen door preventie te bieden en u in beweging te kunnen blijven houden.

De Voeten Health Check (VHC) is geschikt voor 60-plussers met én zonder klachten. Het doel hiervan is voor u om inzicht te krijgen in uw lopen, staan, kracht van uw spieren en de status van de bloedvaten & zenuwen. Hiermee willen we preventie leveren om zo inzicht te geven in bijvoorbeeld het valrisico of de hoeveelheid doorbloeding in de voeten.

Het onderzoek

Om dit te kunnen meten wordt er gewerkt met verschillende soorten meetapparatuur. Hierbij kunt u denken aan een loopband met drukmeetsensoren en high speed camera’s.

Vindt u dit spannend? Dat is niet erg. We hebben een harnas waarmee u veilig op de loopband kunt lopen. Als u liever niet op de loopband loopt, dan beschikken wij ook over een drukmeetplaat op de vloer.

De Voeten Health Check wordt uitgevoerd op onze hoofdlocatie “Gezondheidscentrum De Keien” aan de Hermesweg 21 te Vlissingen.

Wilt u meer informatie over dit programma? Wilt u weten of het voor u geschikt is? Of wilt u juist een afspraak maken? Uw voeten dragen u de hele dag. Zorgt u goed voor uw voeten?
Neemt u dan gerust contact op met onze praktijk, zodat wij u kunnen informeren.De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur middels het telefoonnummer 0118-626708.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@podotherapiedeboer.nl Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met opnemen.