Partitiële nagelresectie

Een partitiële nagelresectie is eigenlijk nagelchirurgie.

Ben je bang voor prikken? Loop je veel te lang door met een ingegroeide teennagel?Wij zijn bevoegd en bekwaam om een ingroeide teennagel onder verdoving te verwijderen.

Het ingegroeide deel van de nagel wordt tot in de matrix verwijderd. De nagel wordt dan wat smaller, maar de kans op herhaling is hierdoor klein.

We nemen ruim de tijd en leiden je af om de ingreep zo rustig en aangenaam mogelijk voor je te laten verlopen.

Hier is wel een speciale verwijzing van de huisarts voor nodig waarin vermeld staat dat het om een partitiële nagelresectie onder Obertst anesthesie gaat zonder contra indicatie.
Mensen met langdurig pijnlijke ingegroeide teennagels kunnen hiervoor in aanmerking komen. De huisarts beslist of het mogelijk is bij de podotherapeut met deze bevoegdheid.

Verwijzing nodig?

Heb je een speciale verwijzing gekregen van de huisarts voor een partitiële nagelresectie?  Dan kan er een afspraak voor je ingepland worden. Bij voorkeur worden deze behandelingen uitgevoerd in Vlissingen bij onze hoofdvestiging het Gezondheidscentrum De Keien. 

De afspraak duurt ongeveer 60 minuten.  Het is fijn als er iemand met je mee kan gaan naar de afspraak, want na de behandeling moet je de voet zo min mogelijk belasten. Het is verstandig dat iemand je bijvoorbeeld even thuis kan brengen met de auto.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze praktijk.
De praktijk is telefonisch (0118-626708) bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@podotherapiedeboer.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.