Vergoedingen & tarieven

Middels bijgevoegde link kunt u onze tarieven inzien, zodat u voorafgaand aan uw afspraak bekend bent met de kosten en niet voor verrassingen komt te staan.

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van uw aanvullende pakket bij uw zorgverzekering worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.
De medisch noodzakelijke voetzorg voor mensen met diabetes mellitus wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Als u hiervoor in aanmerking komt dan krijgt u een zorgprofiel dat door ons gedeclareerd wordt uw verzekeraar.

Als u verzekerd bent bij de CZ, dan dienen wij de nota rechtstreeks voor u in. Bent u elders verzekerd? Dan wordt de nota voor u door Infomedics ingediend bij uw verzekeraar of u ontvangt de nota rechtstreeks thuis. Infomedics verstuurt de nota’s per post in een roze envelop of per e-mail.

Weet u of u recht heeft op vergoeding? U kunt het op het Tarieven overzicht nakijken.  Staat uw aanvullende pakket er niet bij of wilt u het zeker weten? Dan adviseren wij u dit na te kijken in uw polis of contact op te nemen met uw zorgverzekering.

Heeft u vragen over de tarieven of over uw vergoeding? Neemt u dan gerust contact op met onze praktijk. De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur