Het Groeitraject

Het groeitraject is een speciaal programma ontwikkeld door podotherapeuten, kinderpodotherapeut en een bewegingswetenschapper. De ontwikkeling van de kindervoet maakt allerlei fases door. Van het net leren lopen totdat de  voet volledig ontwikkeld en uitgegroeid is. Binnen de podotherapie kunnen wij de kindervoet volgen in al deze verschillende fases.

Met het groeitraject willen wij jaarlijks de ontwikkeling monitoren met behulp van drukmeetapparatuur en high speed camera’s. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige vergelijking maken met voorgaande metingen die bij uw kind zijn uitgevoerd.

Dit traject is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat zij kunnen lopen op de loopband. Dit is gemiddeld vanaf de leeftijd van 4 jaar. Het groeitraject richt zich op de leeftijd t/m 16 jaar.
Deze jaarlijkse monitoring doen wij voor u in Vlissingen in het Gezondheidscentrum De Keien. Op deze locatie staat onze Zebris loopband.

De podotherapeuten hebben als doel veranderingen in de kindervoet en het looppatroon te analyseren en daarbij de kinderen pijnvrij kunnen laten sporten, spelen en bewegen.

Welke locatie?

Komt u met uw zoon of dochter bij een van de kinderpodotherapeuten op een andere locatie? Eventueel kan dan op een ander moment een extra meting worden gepland voor u in Vlissingen. Dit kan mogelijk ook bij dezelfde podotherapeut.

Wilt meer informatie of wilt u een afspraak inplannen voor uw zoon of dochter?
Neemt u dan gerust contact op met onze praktijk, zodat wij u kunnen informeren naar de mogelijkheden.
Onderzoeken bij de podotherapeut vallen onder de aanvullende verzekering. Hierdoor worden de kosten geheel of gedeeltelijk afhankelijk van uw aanvullende pakket vergoed.

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur middels het telefoonnummer 0118-626708
U kunt ook een e-mail sturen naar info@podotherapiedeboer.nl.