Bedrijfspodotherapie

Voor bedrijven biedt Podotherapie de Boer speciale bedrijfspodotherapie aan. EĆ©n op de vijf werknemers met veiligheidsschoenen heeft voetklachten. Bij een veiligheidsschoen kan hierdoor de bescherming van de schoen afnemen.
Heeft uw personeel last van voetklachten? Dragen ij podotherapeutische zolen in de schoenen? Het is belangrijk om na te gaan of deze zolen gecertificeerd zijn.

Volgens de NEN-EN-ISO 2345:2022 moeten zolen die in veiligheidsschoenen gelegd worden officieel gecertificeerd zijn. Indien dit niet het geval is, dan heeft de schoen zijn certificering verloren. Het is risico is dan voor de werkgever en de werknemer (NEN,2022).
Niet alleen de zool moet gecertificeerd zijn, maar ook de schoen. Juist de combinatie van een certificering van beide is belangrijk (Passenier, 2014). Dan is de veiligheidsschoen en de podotherapeutische zool gecertificeerd.

Podotherapie de Boer wilt uw werknemers graag veilig laten werken.
Heeft uw werknemer last van voetklachten of bijvoorbeeld klachten aan de knie, heup en/of rug?Ā  Als u als werkgever contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak, dan wordt uw werknemer binnen 24 uur gezien.

Bedrijfspodotherapie voor u?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Uw werknemers wordt met voorral binnen 48 uur gezien aan de praktijk
  • De mogelijkheid om bij u op locatie te komen
  • Snelle levering binnen 1 werkdag
  • Zolen en veiligheidsschoenen die voldoen aan de eisen
  • Mogelijkheden om voor diverse veiligheidsschoenen gecertificeerd podotherapeutische zolen te maken
  • Korte lijntjes tussen de praktijk en uw bedrijf
  • Deskundigheid van de podotherapeuten

Het maken van podotherapeutische zolen is mogelijk voor in bijna alle type veiligheidsschoenen. Met gecertificeerde zolen kan uw werknemer weer veilig werken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elise de Boer van onze praktijk.