Wat doet een podotherapeut? Wat doen wij en wat doen onze buren? Afgelopen dinsdag 5 april was er een Bezoek-je-buren bijeenkomst georganiseerd door de Vlissingse Bedrijvenclub. Ongeveer 30 deelnemers bezochten onze praktijk om een kijkje te nemen bij ons bedrijf.
De bedrijven Van den Berg Autoschade, Ovaa Motors, Puur & Intens Massage studio en Indoor Golf Zeeland deden ook mee. Het bijzondere is van de middag was dat al deze bedrijven familiebedrijven zijn. Het was erg interessant om een kijkje te nemen in de “keuken” van de buren.

Clemence, podotherapeut gespecialiseerd in echografie & bewegingswetenschappen, gaf ’s middags een presentatie voor de bezoek-je-buren bijeenkomst. Veel mensen noemen podotherapeuten ook wel een “voetspecialist.” Hoewel het geen geen officiële benaming is van een podotherapeut, zijn podotherapeuten dit eigenlijk wel. Een podotherapeut is gespecialiseerd in diverse soorten voetklachten en klachten van knieën, heup en de lage rug.  Bij Podotherapie de Boer zijn 7 podotherapeuten werkzaam met ieder zijn eigen specialisaties. In Vlissingen is onze hoofdlocatie gevestigd in het Gezondheidscentrum De Keien. De podotherapeuten zijn allen werkzaam op onze hoofdvestiging, maar werken ook op de nevenvestigingen van ons bedrijf. Podotherapie de Boer heeft alle specialisaties op het gebied van podotherapie in huis, zoals sportpodotherapie, kinderpodotherapie, de diabetische voet, de oncologische voet, partitiële nagelresecties, shockwave en echografie.

In onze praktijk vinden wij het belangrijk om rekening te houden met het milieu.In de praktijk maken wij onder andere zolen middels een 3D printer. Dit zorgt voor minder afval en het materiaal is recyclebaar. In veel bedrijven dragen de werknemers veiligheidsschoenen. Speciaal voor deze werkschoenen kunnen wij gecertificeerde podotherapeutische zolen maken.  Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met onze praktijk. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Wij vonden het erg leuk om deel te mogen nemen aan deze dag en te laten zien wat wij doen.