Specialisaties

Podotherapie De Boer heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in diverse specialisaties, waardoor ze u beter van dienst kunnen zijn met uw klachten.
Door het volgen van extra nascholingen, cursussen en opleidingen is Podotherapie de Boer erop gericht u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Podotherapie de Boer is gespecialiseerd in shockwave, echografie, sportpodotherapie, diabetespodotherapie en de oncologische voet. Onderstaand kunt u meer informatie krijgen.

Specialisatie Podotherapie de Boer
Shockwave therapie

Een veel voorkomende klacht binnen de praktijk van Podotherapie de Boer is hielpijn. Deze hielpijn kan acuut of chronisch zijn. Iedereen heeft kans tot het verkrijgen van deze blessure, maar wordt meestal gezien bij de hardlopers en wandelaars.

Sportpodotherapie

Erwin, Lydia & Mehrell zijn gediplomeerd sportpodotherapeut. Zij zijn met deze specialisatie de enige in Walcheren en de Bevelanden. Middels de opgedane kennis zijn zij beide gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters.

Diabetes podotherapie

Lydia heeft zich als enige podotherapeut op Walcheren en Bevelanden gespecialiseerd tot diabetespodotherapeut. Zo heeft zij kennis verworven op het gebied van problematiek van de diabetische voet.

Echografie

Echografie wordt gebruikt als aanvulling op het podotherapeutisch onderzoek. Dit kan worden toegepast om chronische pijn zoals hielspoor, peesplaatontsteking of voorvoetklachten te onderzoeken. Binnen de praktijk maken Erwin & Clemence de Boer echo’s.

REUMATISCHE VOET

Als gevolg van de reuma kunnen er voetklachten ontstaan. De podotherapeut kan u hierbij helpen evenals bijvoorbeeld pijnlijke drukplekken ontlasten.

KINDERPODOTHERAPIE

Als uw kind met regelmaat valt of pijnklachten in de benen/voeten heeft, kunt u contact met ons opnemen voor een onderzoek. Binnen onze podotherapie praktijk brengen wij Pedagogiek en Podotherapie samen door een gespecialiseerd podotherapeut.