Wil jij podotherapeut worden? Ben je benieuwd wat een podotherapeut voor werk doet? Kriebelt het al langer en wil je misschien wel omscholen?
Informeer eens naar de HBO deeltijdopleiding podotherapie met 100% baangarantie. Deze studie wordt aangeboden door Fontys Hogescholen. In principe duurt de opleiding 4 jaar, maar mogelijk kan je de opleiding versneld volgen afhankelijk van je competenties en vaardigheden.

Podotherapie is een paramedisch beroep waarbij iedere dag er anders uit ziet. Je levert zorg, werkt met je handen en met de nieuwste technieken op het gebied van podotherapie.
Podotherapie is divers met verschillende doelgroepen van alle leeftijden. Een podotherapeut maakt passende hulpmiddelen, bij diverse soorten (voet)klachten.
Hoe waardevol is het dat een hardloper eindelijk zijn rondje weer kan lopen of iemand zonder pijn kan opstaan? Een kindje weer kan rennen en spelen op het schoolplein en je weer kan fietsen zonder klachten?

Je leert allerlei vaardigheden en competenties, zoals professioneel handelen, ganganalyse uitvoeren, zooltherapie toepassen, het aanleggen van een taping of het maken van ortheses.

Podotherapie geeft jou de mogelijkheid om te specialiseren. Je kunt denken aan sport, echografie, de diabetische voet en bijvoorbeeld kinderpodotherapie.
Deze week is er een grote campagne in Nederland “Ontdek de zorg.”  Ben je zoekende naar een nieuwe carrière in de zorg maar weet je nog niet welke richting je op wilt gaan?

Neem contact op met onze praktijk. Een van de podotherapeuten staat je graag te woord om te vertellen waarom zij podotherapeut zijn geworden.
Eventueel dagje meelopen? Dat kan!

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.
Je kunt bellen naar 0118-626708. Een van onze collega’s zal je dan te woord staan en mogelijk doorverbinden met een podotherapeut. Of de podotherapeut belt je terug 🙂
E-mailen kan naar info@podotherapiedeboer.nl.