Naar Australië met podotherapeutische zolen om op te voetballen. Dat is precies wat Angela Versluis gaat doen. De voetbalster, van Excelsior Rotterdam, vertrekt in juli naar Australië om daar haar carrière in de voetbal voor te zetten. Angela Versluis zal gaan spelen bij de Brisbane Lions in Brisbane. Het damesteam van de Brisbane Lions speelt op het hoogste niveau in Australië. Dat is vergelijkbaar met het eredivisieniveau van het damesteam van Nederland.  Een echte topprestatie! Opa is haar grote steun en toeverlaat. Hij is bij elke wedstrijd aanwezig en zo mochten wij ook opa samen met Angela ontvangen bij ons in de praktijk.

Angela heeft een mooie waardering voor ons geschreven. Dank je wel 🙂

” Ik kwam binnen bij Podotherapie de Boer met een blessure aan mijn grote teen, hier heeft Erwin mij bij geholpen, maar omdat ik zsm moest herstellen, omdat ik een wedstrijd had binnen 3 weken. Hij heeft top zooltjes voor me gemaakt, helemaal afgemeten en alles opgemeten hoe ik liep. Ook heb ik siliconen stukjes gekregen om in mijn schoen te doen om mijn teen te laten herstellen, hierdoor kon ik dus wel die wedstrijd voetballen! En sindsdien voetbal ik nog beter door heerlijke zooltjes en de snelle service. Ook als er wat is of ik heb wat nodig kan ik hem eventjes een berichtje sturen en kunnen we snel een afspraak maken!

Erwin, super bedankt voor alles en dat ik zo snel hersteld ben. Je bent een topper. Nu neem ik mijn zooltjes mee naar mijn avontuur in Australië, wie weet komen zij wel de zooltjes bij jou halen 😉 !”

Wij zijn blij dat we Angela goed hebben kunnen helpen. Wat mooi dat onze op maat gemaakte podotherapeutische zolen geholpen bij het herstel van de blessure. Heel veel succes en veel plezier toegewenst in Australië!

 

3-D geprinte zolen

Onze praktijk is altijd bezig met innoveren. Sinds kort is het mogelijk om 3D geprinte zolen bij ons te laten maken. Waarom kiezen wij voor het maken van zolen met een 3D-printer? De zolen zijn duurzaam!  In het proces ontstaat er weinig restafval en het materiaal kan gerecycled worden. Zo vinden wij het belangrijk om ook het op gebied van duurzaamheid binnen de praktijk te blijven innoveren.