Discipline Category: Administratief

Medisch pedicure

administratief
mbo
Parttime uur

Jouw werkzaamheden

Ben jij een enthousiaste  medisch pedicure met een hart voor voetzorg? Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van leven en je inzetten voor de zorg?
Dan zijn wij op zoek naar jou. Binnen Podotherapie de Boer zijn wij op zoek naar een pedicure die werkzaam zal zijn op verschillende locaties en je zult ook ambulant werkzaam zijn.
Als  medisch pedicure zul je verantwoordlijk zijn voor de medisch noodzakelijke voetzorg voor de risico voet. Daarnaast  kan jouw expertise ook worden ingezet voor alle andere cliënten die een medisch pedicure nodig hebben.

Voor de diabetische voet is een vroegtijdige signalering van groot belang en daarbij speelt de pedicure een grote rol. Als  medisch pedicure zul je verantwoordelijk zijn voor de medisch noodzakelijke voetzorg voor de risico voet. Daarnaast  kan jouw expertise ook worden ingezet voor alle andere cliënten die een medisch pedicure nodig hebben.

Ons aanbod:

Wij bieden je een afwisselende functie in een open, gezellige, collegiale en professionele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. Wij beschikken over een eigen personeelsbeleid en salarisschalen. Aan de hand van leeftijd en werkervaring wordt de hoogte van het salaris bepaald.  Je komt samen te werken met ervaren podotherapeuten, waardoor er korte lijntjes zijn en je multidisciplinair samenwerkt. Wij houden van gezelligheid op de werkvloer.

Daarbij vinden wij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk, met onder andere:
– Goede pensioenvoorziening
– Ruime kilometervergoeding of auto van de zaak
– Mogelijkheid tot het volgen van diverse scholingen
– Doorgroeimogelijkheden tot assistent podotherapeut of podotherapeut

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde collega. Je beschikt over een diploma voor medisch pedicure. Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt in teamverband werken.  Je beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend. Je werkt secuur en proactief en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent minimaal 24 uur inzetbaar.  Daarnaast beschik je over een grote mate van patiëntvriendelijkheid, de nodige servicegerichtheid, tact, humor en flexibiliteit en ben je een teamplayer.

 

Ben je opzoek naar een fulltime of parttime baan? Mail of stuur je sollicitatiebrief met CV dan

t.a.v. Lydia de Boer naar info@podotherapiedeboer.nl of stuur het per post naar volgend adres:

Podotherapie de Boer
Hermesweg 21
4382ND Vlissingen