Podotherapeut

podotherapie
hbo
Parttime uur

Podotherapie de Boer is een groeiende praktijk met alle specialisaties van podotherapie. Wij gebruiken de nieuwste technieken en vinden het belangrijk om de kennis up to date te houden. Het team van Podotherapie de Boer bestaat uit sportpodotherapeuten, diabetespodotherapeuten, echografisten en een bewegingswetenschapper.

Podotherapie de Boer heeft diverse vestigingen en is voornamelijk gevestigd in Zeeland en Zuid-Holland.  Je zal werkzaam zijn in Vlissingen. Het team van De Boer is enthousiast, collegiaal, dynamisch en zoekende naar een enthousiaste aanvulling voor het team.

Ons aanbod:

Wij bieden je een afwisselende functie in een open, gezellige, collegiale en professionele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. Wij beschikken over een eigen personeelsbeleid en salarisschalen. Aan de hand van leeftijd en werkervaring wordt de hoogte van het salaris bepaald.  Je komt samen te werken met ervaren podotherapeuten en medisch pedicures. Wij houden van gezelligheid op de werkvloer.

Daarbij vinden wij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk, met onder andere:
– Goede pensioenvoorziening
– Ruime kilometervergoeding of auto van de zaak
– Mogelijkheid tot specialisatie, denkend aan diabetes, sport, echografie,
nagelresectie, etc.
– Doorgroeimogelijkheden
– Overnachting of huisvesting behoort tot de mogelijkheden

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde collega. Je beschikt over HBO Bachelor diploma voor podotherapeut. Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt in teamverband werken.  Je beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend. Je werkt secuur en proactief en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent minimaal 24 uur inzetbaar.  Daarnaast beschik je over een grote mate van patiëntvriendelijkheid, de nodige servicegerichtheid, tact, humor en flexibiliteit en ben je een teamplayer.

Ben je opzoek naar een fulltime of parttime baan? Mail of stuur je sollicitatiebrief met CV dan

t.a.v. Elise de Boer naar info@podotherapiedeboer.nl of stuur het per post naar volgend adres:

Podotherapie de Boer
Hermesweg 21
4382ND Vlissingen