Lydia de Boer

Mijn naam is Lydia de Boer . Met de paplepel is het voetenvak en de interesse  van het menselijk lichaam bij binnen gebracht.  Ik ben werkzaam op verschillende vestigingen van onze praktijk. Zo ben ik onder andere werkzaam in het Gezondheidscentrum De Keien (Vlissingen), het Medisch Centrum Kalverstraat (Middelburg), ‘t Dok Medisch Centrum (Hellevoetsluis) en in de Stuifakkers (Rockanje).

Het mooie van ons beroep is dat iemand echt geholpen wordt. Iemand beter laten loop of van zijn klacht af helpen geeft heel veel voldoening. Sinds 1987 ben ik podotherapeut en heb mij ondertussen gespecialiseerd in de diabetische voet. Daarbij ben  ik ook aanwezig in het multidisciplinair team van de voetenpoli in het ADRZ.

Samen met Erwin de Boer voer ik ook de partitiële nagelresecties uit. Dit is nagelchirurgie voor patiënten die langdurig met ingegroeide nagelklachten hebben. Deze behandelingen worden voornamelijk uitgevoerd in Vlissingen onder plaatselijke verdoving (oberst anesthesie).

Naast mijn werk  ben ik bodycaster bij Bodycasting Zeeland. Het is een ambacht waar ook het menselijk lichaam centraal staat. Bij bodycasting wordt er een 3D beeld van het menselijk lichaam gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan die lieve kleine babyvoetjes of een handen van uw geliefde of gezin.