Elise de Boer

Mijn naam is Elise de Boer en ik ben werkzaam als kwaliteitsmedewerker binnen de praktijk Ik doe een verschillende werkzaamheden achter de schermen, om de podotherapeuten zoveel mogelijk te ondersteunen. Zo kunnen zij zich zoveel mogelijk richten op het verlenen van de zorg.

Sinds 2013 ben ik werkzaam in het familiebedrijf.  Ik houd mijzelf bezig met onder andere contacten met zorgverzekeraars, verwijzers, vergoedingen, declareren en nog veel meer. Dat zijn voornamelijk de zaken die niet in de behandelkamer plaats vinden. Heb je een vraag over een vergoeding van de zorgverzekeraar, Infomedics, declaratie of bijvoorbeeld je afspraak? Laat het gerust weten.

Soms zeg ik wel eens dat ik ben opgegroeid met voeten. De praktijk is ontstaan uit een familiebedrijf. Vroeger had mijn moeder Lydia al haar eigen praktijk waar zij samen werkte met haar vader, die ook werkzaam was als podotherapeut en pedicure. Destijds was de praktijkruimte nog aan huis, waardoor ik gewend was om vroeger als klein meisje te groeten met “goedemiddag mevrouw” en “dag meneer.” Op vrije dagen van school vond ik het geweldig om samen met mijn moeder of met mijn opa mee te mogen gaan op huisbezoek. Ik vond dat een heel uitje. Terwijl zij voetzorg verrichtten, kletste ik gezellig met de mensen.

Toch besloot ik vroeger een andere opleiding te gaan volgen en geen podotherapeut te worden. Als docent Beeldende Kunst & Vormgeving en Master Special Educational Needs, besloot ik in 2013 toch het roer om te gooien en in het familiebedrijf te gaan werken.  Eerst aan de telefoon als administratief medewerker en ook dat breidde zich steeds meer uit. Nu werkzaam als kwaliteitsmedewerker en ik heb het nog steeds naar mijn zin. Inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam voor  de praktijk.

We hebben een gezellig team dat zich steeds meer uitbreid. Door met elkaar samen te werken in deze praktijk kunnen we ook groeien. Dat vind ik zo mooi om te zien.