Clemence de Boer - Podotherapeut

Dit is Clemence de Boer, het jongste lid van de familie. In 2018 is hij afgestudeerd als podotherapeut aan de hogeschool te Gent. Na de opleiding is hij direct aan de slag gegaan binnen onze praktijk als podotherapeut. Vanaf kleins af aan liep hij al rond in de praktijk waardoor hij al vroeg ervaring op kon doen.

Aangezien Clemence ervan houdt om door te studeren is hij direct na zijn opleiding podotherapie begonnen met de specialisatie echografie en ging hij naar de universiteit van Maastricht. Hier heeft hij zijn master bewegingswetenschappen gehaald met de specialisatie “gezondheid en revalidatie’. Met zijn kennis vanuit de master verzorgt hij ook interne scholingen binnen ons bedrijf en geeft hij soms presentaties bij andere hulpverleners of congressen. Daarnaast wordt hij ook regelmatig ingezet als podotherapeut bij de “special olympics” en is hij onderdeel van de “interesse groep revalidatie” van de “vereniging van bewegingswetenschappers Nederland”

Biomechanica is waar Clemence zich het liefst mee bezig houdt. Zo onderzoekt hij graag hoe mensen lopen en hoe hij klachten tijdens het lopen, staan en sporten kan oplossen. Verder houdt hij van het implanteren van technologie. Clemence weet daarom ook alles van het 3D printen van zolen en alle andere technieken om zolen te maken. Verder weet hij ook alles over de verschillende braces die wij kunnen aanbieden in de praktijk.

In zijn vrije tijd sport hij graag in de sportschool, wielrennen, duiken of is hij aan het skydiven.