De  Special Olympics Nationale Spelen 2022 zijn dit weekend. Dit keer zijn de Special Olympics Nationale Spelen in Twente.
Podotherapeuten Clemence, Michiel & Louis zijn vanmorgen vroeg vertrokken om op aanwezig te kunnen zijn bij de openingsceremonie in het Fanny Koen Stadion in Hengelo!

Het is al weer 3 jaar geleden dat wij voor het eerst deelnamen als vrijwilliger bij de Internationale Spelen. De Special Olympics is een internationale organisatie die sportwedstrijden – en trainingen organiseren voor sporters met een verstandelijke beperking.
De sporters krijgen de kans om te stralen op een podium. Wij vinden het een geweldig om mee te doen.  Net als bij de Olympische Spelen zijn er Nationale Spelen,  Internationale Spelen en is er een Torch Run. Dit jaar worden de Nationale Spelen gehouden van 10 – 12 juni 2022.
Team Podotherapie de Boer gaat de atleten ondersteunen bij voetklachten of juist om voetklachten te voorkomen. We zijn erg enthousiast dat we weer mee mogen doen  en hebben er enorm naar uitgekeken.

Het motto van Special Olympics Nederland is changing lives, changing attitudes. Sporten is leuk! En meedoen is belangrijker dan winnen! Er worden meer dan 30 verschillende sporten beoefend. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan atletiek, bowling, korfbal, dansen, wielrennen, voetbal, gymnastiek (artistiek) of triathlon.

Clemence, Michiel & Louis gaan ons dit weekend op de hoogte houden van het grote event via ons blog, Facebook & Instagram. Als praktijk hebben we een volgeboekt weekend vol met activiteiten en evenementen. Mehrell is actief betrokken bij Zeeland in Beweging. Zij loopt morgen, zaterdag 11 juni 2022, mee met de Zeeland in Bewegingdag 2022! Deze dag bestaat uit een wandeltocht, verschillende workshops en een vitaliteitsmarkt. Het vindt plaats in de Brasserie het 5e Caisson van het Watersnoodmuseum in Ouderwerk.

Wij zijn te volgen via ons blog, Facebook & Instagram. Volg je ons ook dit weekend?