Vanaf 1 juni houdt orthopedisch schoenmaker Dhr R. Koets praktijk in het Gezondheidscentrum De Keien te Vlissingen. Een leuke samenwerking waarbij de lijntjes tussen podotherapeut en orthopedisch schoenmaker kort zijn.  Hieronder een kennismakingsbrief van Dhr Koets.
Wilt u meer informatie over orthopedische schoenen en over het spreekuur bij ons in de praktijk? Neemt u dan contact op met Dhr Koets.

Hallo, 

Langs deze weg stel ik mijzelf graag aan u voor. Mijn naam is Robbert Koets, ik ben een gedreven schoenmaker in de waarste zin van het woord met meer dan 25 jaar werkervaring. Ik werk graag in goed overleg en hecht veel waarde aan een persoonlijk contact met zowel de klant als de voorschrijvend arts

Al op jonge leeftijd was ik veel in de schoenmakerij van mijn vader te vinden. In zijn werkplaats in Vlissingen knutselde ik mijn eerste schoentjes in elkaar. En zo is mijn interesse voor de kunst van het schoenmaken ontstaan en ben ik het schoenmakersvak gaan leren. Eerst aan het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch, waar ik de opleiding ambachtelijk schoenmaker heb afgerond. Daarna bij de SVGB in Nieuwegein en de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waar ik de opleidingen orthopedische schoentechniek en orthopedische technologie heb afgerond

Tot 2022 heb ik altijd voor bedrijven gewerkt. Ik heb daar ervaring opgedaan tijdens spreekuren op de zaak en tijdens multidisciplinaire spreekuren in ziekenhuizen met revalidatieartsen, reumatologen en orthoptisch chirurgen.
In 2022 ben ik samen met mijn gezin een jaar in Latijns-Amerika geweest. Tijdens deze reis dat ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten.
Zolang ik mij kan herinneren komt mijn moeder voor voetzorg bij Lydia de Boer en ben ik in contact gekomen met Lydia. Zo ontstond het idee om binnen de firma De Boer een orthopedisch schoenen spreekuur op te zetten en een samenwerking aan te gaan.
U kunt mij nu iedere woensdag vinden bij Podotherapie De Boer in Vlissingen. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen, neem vooral contact op!

Met hartelijke groet,
Robbert A.J. Koets.

Spreekuur: woensdag
Telefonisch bereikbaar ma t/m vr via: 06-24648787
Email: robbert@rajkoets.nl