Podotherapeut Clemence de Boer is afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de Universiteit van Maastricht.
Zijn interesse voor gezondheidszorg, beweging en sport hebben hem gemotiveerd om zijn passie voor beweging te combineren met podotherapie. Dit heeft geleid tot het succesvol behalen van de opleiding Human Movement Science met de specialisatie Health & Rehabilitation.

Mensen kunnen met diverse voet-, knie-, enkel-, en rugklachten bij Clemence terecht. Denkt u hierbij aan sportgerelateerde klachten of juist ter preventie van klachten. De hoofdlocatie van onze praktijk, Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21 te Vlissingen, beschikt over een speciaal ingericht beweeglab. Deze ruimte wordt door Clemence veelvuldig gebruikt om u zo goed mogelijk na te kunnen kijken en uw klachten te beoordelen. Tevens is hij gespecialiseerd echografie van de voet.

Na een intensieve studie kan hij zijn kennis en kunde in de praktijk brengen gecombineerd met podotherapie. Naast zijn werk als podotherapeut zal hij werkzaam zijn als wetenschappelijk onderzoeker en spreker voor diverse nascholingen. Clemence zal zich gaan verdiepen in wetenschappelijk onderzoek naar sportblessure preventie.

Clemence (podotherapeut, bewegingswetenschapper en gespecialiseerd in echografie) zal bij Podotherapie de Boer werkzaam zijn op woensdag, donderdag en vrijdag.
Hij zal hoofdzakelijk werken in het Medisch Centrum Kalverstraat te Middelburg en in het Gezondheidscentrum De Keien.