H1 Title

Podotherapie Middelburg
Medisch Centrum Kalverstraat
Kalverstraat 1
4331 LZ Middelburg

 Podotherapie de Boer is vijf dagen per week geopend voor podotherapeutische behandelingen in Middelburg. In het Medisch Centrum Kalverstraat (MCK) zijn wij gevestigd in gang D.  Wij hebben geen wachtlijst en u kunt hierdoor op korte termijn bij de podotherapeut terecht.

Indien u via de hoofdingang van het gebouw naar binnen gaat, loopt u voorbij de Apotheek Middelburg en voorbij het bloedprikken van het ADRZ. Schuin tegenover het bloedprikken is gang D aan uw rechter kant. De wachtruimte voor Podotherapie de Boer is tegenover de ingang van gang D bij de postvakken. U mag plaatsnemen en de podotherapeut zal u ophalen.

Het MCK beschikt niet over een eigen parkeerterrein. U kunt de auto parkeren in Parkeergarage de Geere. U kunt dan het beste de auto parkeren op -2. De lift in de garage rechtstreeks van -2 naar de begane grond van het medisch centrum. Indien u parkeert om -1 dan moet u een klein stukje omlopen door het centrum van de stad.

Het centrum beschikt over 1 invalide parkeerplaats. U kunt wel de auto voor de deurplaatsen  en uitstappen. Gang D, waar wij ons bevinden, bevindt zich op de begane grond. Het is hier gelijkvloers zonder drempels. De schuifdeuren gaan automatisch open.

In het MCK kunt u bij de Podotherapie de Boer onder andere terecht voor:
– Het aanmeten van podotherapeutische steunzolen
– Echografie
– Het aanmeten van ortheses
– Het aanmeten van braces en semi-orthepedische schoenen.
– Behandeling van ingegroeide teennagels
– Diabetes screening
– Sportpodotherapie
– Kinderpodotherapie
– Oncologische voet

Toegankelijkheid & Podotherapeuten

Parkeergelegenheid:  Betaald parkeren in Parkeergarage De Geere
Rolstoeltoegankelijk: Ja

Welke podotherapeuten houden hier praktijk?
– Erwin de Boer
– Lydia de Boer
– Mehrell de Boer
– Clemence de Boer
– Louis van Eeckhout
– Michiel de Clercq

Afspraak maken bij de Podotherapie de Boer?
Van maandag t/m vrijdag is de praktijk telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Indien u belt buiten openingstijdens of wij zijn in gesprek, dan kunt u de voicemail inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt ook een e-mail sturen naar: info@podotherapiedeboer.nl
Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.