Half uurtje door je buurtje

De “Bas van de Goor Foundation” geeft aandacht aan Wereld Diabetes Dag op 14 november middels ‘Half uurtje door je Buurtje’.  

Via deze weg vraagt de organisatie aandacht voor het belang van bewegen bij Diabetes Mellitus. Ze doen een oproep om iedereen in beweging te brengen door een wandeling te maken van 30 minuten. Dit kan als individu, maar ook als groep. Het is mogelijk om je hiervoor aan te melden.  

Na aanmelding word je per mail op de hoogte gehouden van “Half uurtje door je Buurtje” met relevante informatie en tips zodat je helemaal klaar bent voor 14 november. 

Check de link van de Bas van de Goor Foundation voor meer informatie.

Bas van de Goor Foundation

De Bas van de Goor Foundation heeft als doel mensen met diabetes in beweging te houden. Bewegen en sporten kan ook als je diabetes hebt. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen. Ieder op zijn eigen tempo, eigen niveau en je komt in contact met andere mensen die diabetes hebben. Voldoende beweging is belangrijk. Op de website van de Bas van de Goor Foundation is een evenementenkalender te vinden. Het is goed om te weten dat er bij georganiseerde evenementen van deze foundation altijd zorgverleners aanwezig zijn, bijvoorbeeld een arts of een diabetesverpleegkundige.