Wandelmarathon 2022

Wandelmarathon 2022 940 788 Podotherapie de Boer

De wandelmarathon 2022 was afgelopen zondag 2 oktober 2022. Op 1 januari begin dit jaar hadden Erwin, Lydia, Mehrell, Clemence en Elise zich hiervoor opgegeven. Wonen en werken in Zeeland dan is het toch leuk om de wandelmarathon een keer gedaan te hebben?

In de praktijk hebben wij natuurlijk dagelijks te maken met voeten, voetklachten en komen er geregeld wandelaars in de praktijk. Dit was een ervaring die bij ons werk past en die we graag een keertje wilden ervaren. De rugzakken bepakt met pleisters, wandelwol, vilt, paracetamol en een schaar, zodat we in geval van nood voor onze voeten zouden kunnen zorgen. Dit was gelukkig allemaal niet nodig.

’s Ochtends vroeg waren we vertrokken richting Burgh-Haamstede. Aangezien dit voor ons de eerste keer was, wisten we niet waar we moesten parkeren en begonnen we al een uur later dan gepland. Wij startten om 08.07 uur. Vol goede moed en enthousiasme waren we vertrokken.

Gedurende de week waren de weerberichten niet zo best, maar het weer was gisteren echt een cadeautje. Droog, niet te warm en toch een zonnetje erbij. Nooit eerder een marathon gelopen en dan nu samen met elkaar maakte het heel speciaal.

Samen werken en dan als gezin (& collega’s) zo’n zware wandelmarathon lopen was erg leuk. Dat het de zwaarste marathon van Nederland is begrijpen we helemaal. Eenmaal door de duinen lopen na het strand en de trappen bij Zoutelande waren best wel pittig vonden wij. We hebben allemaal de finish gehaald binnen de tijd. Blij dat we de finish hadden gehaald gingen we moe en stijf maar voldaan weer naar huis.

Heb je de kustmarathon of wandelmarathon gelopen en heb je klachten? Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen of kunnen voorzien van advies. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je de smaakt echt te pakken hebt en traint voor een volgende marathon, het Pieterpad of als je wilt gaan lopen naar Santiago de Compostella.