Voeten Health Check & het Groeitraject

Onze praktijk lanceert vandaag twee heel nieuwe trajecten, namelijk de Voeten Health Check & het Groeitraject.
Beide programma’s zijn ontwikkeld door podotherapeuten in samenwerking met een bewegingswetenschapper.

Het kunnen blijven bewegen, het looppatroon, de ontwikkeling van de voeten is belangrijk om de controleren in de groeiende fase bij kinderen maar ook juist bij mensen vanaf 60 jaar.
Het groeitraject richt zich op de jaarlijkse opvolging van de groei van de kindervoet en ontwikkeling van het looppatroon. Voor de (kinder)podotherapeuten is het belangrijk om kinderen pijnvrij te kunnen laten bewegen, sporten en spelen. Door deze jaarlijkse opvolging worden veranderingen in de voet zichtbaar en kan daar sneller op ingespeeld worden.

Unieke programma's

De Voeten Health Check (VHC) is juist gericht op de voeten van mensen vanaf 60 jaar.  Dit programma is ook ontwikkeld door podotherapeuten in samenwerking met een bewegingswetenschapper. Het is de “APK” keuring voor uw voeten. Niet alleen wordt de doorbloeding gemeten, maar wordt ook het looppatroon voor u geanalyseerd met de nieuwste technieken. Hierbij kunnen wij als podotherapeuten nog beter inspelen op preventieve zorg, hierbij denkend aan bijvoorbeeld valpreventie.

Voor meer informatie kijk op onze website voor deze opgestelde trajecten voor kinderen en ouderen. Wilt u liever telefonisch of per e-mail informeren of juist een afspraak maken? Dat kan ook.
De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur middels het telefoonnummer 0118-626708. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@podotherapiedeboer.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.