Kinderpodotherapeut

Diploma kinderpodotherapeut op zak! Mehrell de Boer heeft het behaald, op 11 oktober heeft ze deze in ontvangst genomen. Zij behoort tot de eerste lichting afgestudeerde kinderpodotherapeuten van Nederland.

Wat Mehrell uniek maakt is dat zij afgestudeerd sport- ,kinderpodotherapeut, en pedagoog is.  Ze is gespecialiseerd in voetklachten die vaak voorkomen bij kinderen en bij kinderen die veel sporten. Tijdens een voetonderzoek kijken wij onder andere naar de stand van de voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug.  Dan wordt er gekeken naar de houding van het hele lichaam.

Met haar kennis en kunde gericht op kinder- en sportpodotherapie en pedagogiek beschikt zij over verschillende vaardigheden van beide vakgebieden om kinderen zo goed mogelijk te kunnen onderzoeken. Niet alleen kinderen, maar ook tieners, met speciale behoefte (special needs) kunnen bij haar terecht voor een voetonderzoek.  Je kunt bijvoorbeeld denken aan kinderen  met ADHD, autisme of prikkelgevoelige kinderen. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeften van het kind.

Voor afspraken bij Mehrell kunt u terecht op diverse vestigingen van Podotherapie de Boer.  Ze is werkzaam in Middelburg,  Zoutelande, Wemeldinge, Colijnsplaat, Souburg en Vlissingen. In Vlissingen is de hoofdvestiging van onze praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21. Hier beschikken wij over een speciaal beweeglab dat ingezet wordt bij onderzoeken met sport gerelateerde klachten.

Twijfel je want uw kind heeft geen klachten? Een afspraak maken is geen probleem. De podotherapeut kijkt ook naar het slijtpatroon  van de schoenen en de manier van lopen.

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de schooltijden van uw kind, maar helaas is het niet altijd mogelijk.  Afspraken op de woensdagavond zijn ook een optie.

Bel of stuur een e-mail voor een afspraak naar de praktijk.
Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.
0118-626708
info@podotherapiedeboer.nl
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.