Waarom Fa-med?
Als zorgaanbieder zorgen wij liever voor u, dan dat wij veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom hebben wij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, opticiens, audiciens, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van onze behandeling, verrichting of (zorg-)product ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw (zorg-)verzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw (zorg-)verzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl & FiNBOX
U kunt ervoor kiezen om uw nota’s digitaal te ontvangen. Op notavanfamed.nl heeft u een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. U kunt hier ook direct uw nota indienen bij uw (zorg-) verzekeraar (indien dit nog niet is gedaan). Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank, www.finbox.nl), zet Fa-med de eerstvolgende betaalopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankier omgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft u nergens meer omkijken naar.

Op tijd betalen
Betaal uw nota op tijd. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen (na notadatum). Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten) of ga naarnotavanfamed.nl.U kunt hier bovendien direct de betaalstatus van uw nota controleren (ook als u geen account heeft).

Vragen over uw nota?
Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u contact opnemen met het Contact Center van Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten) of stuur een e-mail naar contactcenter@famed.nl.

famed podotherapie de boer

Contactgegevens Fa-med
Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€ 0,90 per gesprek + gebruikelijke belkosten)
Telefoon duplicaat nota aanvragen: 0900 – 0882 (€ 1,00 per gesprek + gebruikelijke belkosten)